PRIVACYVERKLARING KvK 52470458

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Soedira Mediation & Juridisch Advies kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Soedira Mediation & Juridisch Advies en of, omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website van Soedira Mediation & Juridisch Advies verstrekt. Soedira Mediation & Juridisch Advies kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • uw voor- en achternaam
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres
  • uw IP-adres

WAAROM SOEDIRA MEDIATION & JURIDISCH ADVIES GEGEVENS NODIG HEEFT

Soedira Mediation & Juridisch Advies verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt en of om u schriftelijk (per e-mail en of per post) te kunnen benaderen, indien u telefonisch onverhoopt niet kunt worden bereikt. Daarnaast kan Soedira Mediation & Juridisch Advies uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht in het kader van mediation, coaching en of juridische dienstverlening.

HOE LANG SOEDIRA MEDIATION & JURIDISCH ADVIES GEGEVENS BEWAART

Soedira Mediaton & Juridisch Advies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard, indien geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Soedira Mediation & Juridisch Advies verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden, indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES: IN KAART BRENGEN WEBSITE BEZOEK

Op de website van Soedira Mediation & Juridisch Advies worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Soedira Mediation & Juridisch Advies gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Soedira Mediation & Juridisch Advies maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Soedira Mediation & Juridisch Advies bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Soedira Mediation & Juridisch Advies te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen, indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Soedira Mediation & Juridisch Advies heeft hier geen invloed op. Soedira Mediation & Juridisch Advies heeft Google geen toestemming gegeven om via Soedira Mediation & Juridisch Advies verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar asoedira.mediation@gmail.com. Soedira Mediation & Juridisch Advies zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Soedira Mediation & Juridisch Advies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Soedira Mediation & Juridisch Advies maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Soedira Mediation & Juridisch Advies verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Soedira Mediation & Juridisch Advies op via asoedira.mediation@gmail.com. soedira-scheidingsmediation.nl is een website van Soedira Mediation & Juridisch Advies.

Soedira Mediation & Juridisch Advies is als volgt te bereiken:
Postadres: Beethovenstraat 17, 6561 EH, Groesbeek
Vestigingsadres:Beethovenstraat 17, 6561 EH, Groesbeek
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 52470458
Telefoon: +31 6 50 24 56 94
E-mailadres: asoedira.mediation@gmail.com

Datum: 22 mei 2018