Wat ze zeggen over Anna Soedira

“Ik heb het mediationproces ervaren als houvast in een heel lastige en emotionele tijd.” (J.D., januari 2014)

“Anna Soedira heeft ons heel goed geholpen uit elkaar te gaan. Professioneel, objectief, maar ook erg betrokken bij beide partijen en de kinderen.
Een harde kluif, waar zij zich vol voor heeft ingezet met prima resultaat.”
(Kees Eilander, 2013)

“Haar doel was dat wij uiteindelijk weer op een transparante, informatieve en respectvolle wijze met elkaar zouden communiceren, zodat we in de toekomst ondanks de scheiding in het bijzonder met het oog op de kinderen, goed met elkaar zouden blijven omgaan.” (Edith, september 2013)

“Met name in de begeleiding en het omgaan met de emotionele kant van onze scheiding vond ik Anna Soedira erg sterk. Zij benadrukte altijd het belang van goede communicatie met als uitgangspunt goede zorg voor onze dochter. Onze dochter doet het erg goed en lijkt niet te lijden onder de scheiding. Daar ben ik Anna Soedira het meest dankbaar voor.” (Arnoud, juni 2013)

“Ik ben Anna Soedira dankbaar voor zowel de zakelijke als de menselijke ondersteuning tijdens het scheidingsproces en we hebben een ouderschapsplan dat naar tevredenheid werkt.” (Laura, januari 2013)

“Ik heb Anna leren kennen als mediator in mijn echtscheidingsproces. Niet alleen door haar deskundigheid, maar zeker ook door haar betrokkenheid is dat proces zonder problemen verlopen.
Mocht ik onverhoopt nogeens in een dergelijk proces verzeild raken, dan zou ik graag weer gebruik maken van de dienstverlening van Anna.”
(Jos Mol, 2012)

Behoefte aan meer informatie, laat het mij weten.